sportclub overwetering organiseert fietsbingodauwtraptocht

Op Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei, organiseert Sportclub Overwetering voor de dertiende keer de Fietsbingodauwtraptocht voor iedereen die mee wil doen. Een ruim 25 km lange fietsroute in de omgeving van Olst.

Onderweg kunnen nummers voor de bingokaart worden verzameld. Halverwege de tocht is er een koffiestop met een versnapering. Na afloop kan er op sportpark Overwetering gebruik worden gemaakt van een lunch en worden de winnaars van de verschillende bingoprijzen bekend gemaakt. De hoofdprijs is een fiets.

Inschrijven tussen 9.00 uur en 10.00 uur op sportpark Overwetering. Start en finish op Sportpark Overwetering te Olst. Aanvang bingo 13.00 uur. Komt allen op de fiets, groot en klein, oud en jong.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.