sluipen en bespieden tijdens natuurmiddag in welsum

Tijdens de middag, die duurt van 14.00 tot 16.00 uur, trekken de kinderen de uiterwaarden van de IJssel in. Ze gaan op zoek naar verborgen natuurbewoners.

De uiterwaarden zijn hier op sommige plekken dichtbegroeid en moeilijk toegankelijk. Dé plek dus voor dieren die op een rustig plekje willen wonen.

Sluipen door struiken
Deelnemers sluipen daarom door de struiken om de reigers te bespieden, sporen van bevers te vinden en mooie watervogels te zien. Hier wonen ook ijsvogels, maar om die te zien moeten je wel heel stil zijn. En, wie weet, vind je nog bijzondere natuurvondsten die je mee naar huis kan nemen.

Deelname
Lijkt het je leuk om mee te gaan om deze tocht? Geef je dan op voor deze middag bij NatuurMevrouw Bertina van Natuurcontact via 06-10807822 of info@natuurcontact.nl. Deelname kost 5 euro. Onderweg krijg je drinken en wat lekkers. Ouders en grootouders mogen gratis mee.

Meer weten? Kijk op  staging2.natuurcontact.nl.

Meer foto's