slagerij van kampen en karin bloemen naar hoftheater

Het HOFtheater opent op vrijdag 23 september het nieuwe seizoen met zo’n indrukwekkende voorstelling door slagwerkgroep Slagerij van Kampen. Op donderdag 27 oktober 2016 komen de soulvolle zangeressen van Big, Black & Beautiful naar het theater. Zaterdag 14 januari 2017 is het de beurt aan de mannen van Het Groot niet te Vermijden. De grande dame Karin Bloemen betreedt op donderdag 9 februari 2017 het podium.

Slagerij van Kampen
Met het optreden van Slagerij van Kampen op vrijdag 23 september 2016 heeft het HOFtheater een spectaculaire opening van het nieuwe seizoen. De vijf percussionisten voeren je in de voorstelling LIP/STICK mee door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgt voor de prachtigste ritmes en onverwachte combinaties. De overweldigende oerdrift van de drums samen met de hartverwarmende energie van de bandleden staan garant voor een grootse live-ervaring!

Big, Black and Beautiful
Op donderdag 27 oktober 2016 treedt één van de meest soulvolle femalepower-groepen van Nederland, Big, Black & Beautiful, op. Zangeressen Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot pakken groots uit met een show vol muzikale genres; van blues tot gospel, van soul tot pop. In dit nieuwe theaterconcert kunt u genieten van de meest populaire, soulvolle en opzwepende muziek. Een theaterconcert met krachtige uptempo-nummers maar ook ingetogen ballads; een voorstelling waarbij het publiek gegarandeerd niet op haar stoel kan blijven zitten! Get Up and Dance!

Het Groot niet te Vermijden
Met de voorstelling Shave, Rattle and Roll komen de mannen van Het Groot niet te Vermijden op zaterdag 14 januari 2017 naar het HOFtheater. Deze gladde jongens staan al meer dan 25 jaar voor humor, goede muziek, theater en muzikale grappen. Messcherp of met een baard… De mannen gaan nog steeds geen instrument of genre uit de weg. In razende vaart wisselen Louis, Chris, Peter, Jochem en Sjoerd de scènes met elkaar af en laten ze bezoekers vanuit ontroering in de slappe lach schieten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.