sir james met huiskamerconcert bij culture club de haere

Wegens het daverende succes van de Op Smaak Tour eind 2014, gaat Sir James deze lente wederom op pad met een chef kok. Dit nieuwe concept waarbij muziek en dineren op een smaakvolle manier gecombineerd wordt zal in maart en april plaats vinden in verschillende kleine Nederlandse theaterzaaltjes.

Tijdens deze tweede Op Smaak Tour gaat de band op pad met Diede H. de Jong (Nijverdal 1987), medeschrijver ‘Koken voor vrouwen’ en winnaarcabaretprijs (ASCF 2008). Een viergangendiner in combinatie met een akoestisch intiem concert. Zowel de gerechten als de liedjes worden aan de hand van thema’s geselecteerd en voorzien van anekdotes en persoonlijke verhalen van de makers.

De Op Smaak Tour XL is een tegengeluid op de consumptiemaatschappij, waarin vooral snel en veel geconsumeerd moet worden. Sir James biedt een avond van ontstressen en de tijd nemen. Geen fastfood en vluchtig skippen langs YouTube filmpjes, maar verdieping; ambachtelijke liedjes en gerechten met achterliggende gedachten.

Vrijdagavond 8 april staat Sir James in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 19:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.