sdol verliest van langeveen met tien man

Na dertig minuten moest de ploeg uit Luttenberg met 10 man verder. Jurre Oostenwechel moest met een tweede gele kaart het veld af. Zwinselman: ‘De eerste gele kaart was erg zwaar bestraft en de tweede gele kaart was wel terecht. De scheidsrechter voelde de wedstrijd niet echt aan’. Volgens de Luttenbergse oefenmeester was het veelal één richtingsverkeerd wat betreft de kaarten. De ploeg uit Langeveen had al vaker geel moeten hebben zijn inziens.

De ploeg uit Luttenberg stond voorafgaand aan de tweede gele kaart van Oostenwechel al met 1-0 achter waardoor het verder voetballen met 10 man een extra klap voor hen was. De kans voor de 1-0 ontstond door een fout aan de kant van SDOL. De bal werd te snel breed gelegd en daardoor onderschept en het was 1-0.

In de tweede helft besloot Zwinselman twee spelers uit de A1 in te zetten en 1 op 1 te gaan voetballen. Zijn team kwam echter in de afronding iets te kort waardoor zij niet op gelijke hoogte van de Langeveense ploeg konden komen. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd wist de spits van Langeveen zijn tweede doelpunt te maken en werd de eindstand bepaald op 2-0 voor de thuisploeg.

Door het verlies ontstaat er een klein gat van drie punten tussen de nummer 8 s.v. Mariënheem en de nummer 9 SDOL. Volgende week zal het team uit Luttenberg daarom extra hard aan de bak moeten om de achterstand wederom in te lopen en op gelijke hoogte te komen qua punten met Mariënheem. Dit kunnen zij thuis doen tegen s.v. Nieuw Heeten dat momenteel vijfde staat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.