sdol te sterk voor bornerbroek

Al vrij snel in de eerste helft werd het 1-0 voor SDOL. In de vijfde minuut scoorde Mark Alferink de openingstreffer namens SDOL. Twee minuten later stond het alweer gelijk. Binnen het half uur kwam SDOL weer op voorsprong. Mark Kortstee schoot de winnende treffer binnen.

In de tweede helft kreeg SDOL een aantal mogelijkheden op de score nog verder uit te breiden. “We kregen veel kansen, maar we maakten de kansen niet af. Het bleef daarom wel tot het einde spannend. Al kreeg Bornerbroek geen grote mogelijkheden meer op de gelijkmaker. Het was een fysieke en harde wedstrijd. Er waren veel duels en we voetbalden met veel strijd”, aldus Hendri Zwinselman, trainer van SDOL.

SDOL blijft ondanks de overwinning op de negende plek staan met nu negentien punten. Op zondag tien april staat voor SDOL een uitwedstrijd op het programma tegen Langeveen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.