scouting raalte op zoek naar pr coordinator

Wekelijks beleven ongeveer 250 jeugdleden het scoutingspel in en om het clubgebouw aan de Westdorplaan in Raalte. Zij kunnen dit doen door de grote inzet van vele vrijwilligers; zoals gekwalificeerde leidinggevenden en mensen die in en om ons gebouw veel vrijwilligerswerk verzetten.

Maar de club is nog naarstig op zoek naar een coördinator PR.

Als coördinator PR ben je het centrale aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die te maken hebben met interne en externe communicatie. Denk aan nieuwsbrieven, (social) media, krant, radio en websitebeheer. Je bent de spil in communicatie tussen leden, leiding, ouders, de Raalter gemeenschap, besturen en media-instanties.

Team
Denk je, ik wil wel iets betekenen, maar twijfel je of de taak te groot is; op dit moment zijn er reeds een aantal taken bij teamleden van het team PR ondergebracht. Je maakt deel uit van dit team. Gezamenlijk verzorgen jullie de communicatie van de vereniging.

Lijkt het je iets om je te gaan inzetten voor de vereniging, als coördinator PR of als andere vrijwilliger, meld je dan aan. Ook als je vragen hebt, kun je je tot onderstaande correspondentieadres wenden. Vermeld vooral je e-mailadres en je telefoonnummer:

Scouting Miguel Pro Raalte
t.a.v. Roland de Groot
Postbus 199
8100 AD Raalte
pr@scouting-raalte.nl

Onbekend met scouting?
Wil je iets meer weten over onze vereniging; maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs aan de westdorplaan 132b of bezoek de website staging2.scouting-raalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.