samen hardlopen over de sprengenberg bij haarle

Hardlopen met de boswachter, lopen door de natuur en nieuwe mensen leren kennen? De Runtogether Nature Run van ProRun vindt ook plaats op de Sprengenberg.

De start is op zaterdag 9 april van 10.00 tot 11.30 uur vanaf informatieschuur De Pas in Haarle. Wel van te voren aanmelden op de site van ProRun: staging2.prorun.nl. Deelname is gratis, maar je kunt wel een vrijwillige bijdrage doen.

Runtogether met de boswachter
Prorun organiseert iedere maand in verschillende natuurgebieden in Nederland een gezamenlijke duurloop; de Runtogether Nature Runs. De tocht over de Sprengenberg in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is twaalf kilometer en het uitgangspunt is: samen uit, samen thuis. De boswachter van Natuurmonumenten kent de mooiste plekken!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.