salland twentetunnel weer nachtje dicht voor werkzaamheden

De werkzaamheden maken onderdeel uit van regelmatig standaard onderhoud. Ze bestaan uit het onderhouden en bijstellen van alle systemen. Dit kan zijn het reinigen van de camera’s en het verhelpen van kleine elektrische storingen.

Het onderhoud voor de gehele tunnel duurt van donderdag 14 april 21.00 uur tot vrijdag 15 april 05.00 uur. De tunnelbuizen Zwolle – Almelo en Almelo – Zwolle worden tegelijk afgesloten.

Omleiding
Tijdens de afsluiting gelden er omleidingen. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder. Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.