ruim 30 respons op enquete talentenplan wijhe 92

Het is lastig om exact te zeggen wat de respons is omdat binnen een gezin of huishouden mensen soms twee, drie of vier keer (vanwege meerdere spelende gezinsleden) een mail hebben gekregen.

De stuurgroep heeft in ieder geval veel input gekregen en kan nu verder met de ontwikkeling van dit nieuwe ‘vrijwilligersbeleid’.

Het nieuwe beleid is achter de schermen al in concept geschreven door de stuurgroep. Op basis van de input uit de enquête en de feedback die men gegeven heeft gaan zij nu het beleid aanpassen en aanscherpen.

“Het is helaas onmogelijk om met alle reacties iets te doen, maar waar mogelijk nemen we de feedback mee. Dit beleid moet door het bestuur geaccordeerd worden. Na akkoord van het bestuur wordt het definitieve beleid met de leden gedeeld zodat iedereen op de hoogte raakt van de nieuwe plannen”, aldus voorzitter van de stuurgroep Adrie Bolijn.

Talentenplan komend seizoen operationeel
Eind mei worden alle (ouders van) leden via Sportlink benaderd. Anneloes van der Kolk, verantwoordelijk voor de communicatie vertelt: “Via Sportlink krijgen ze een mail met daarin uitleg over het beleid en de vraag om zich op te geven voor een vaste voet of taak waarin ze hun talent kwijt kunnen. Iedereen heeft twee weken de tijd om hierop te reageren, tot midden juni dus. De responstijd is twee weken en daarna gaan we achter de schermen bezig om alle taken te verdelen. Met ingang van het nieuwe seizoen moet het Talentenplan draaien, operationeel zijn.”

“Er is geïnventariseerd dat alle taken bij Wijhe ’92 in drie categorieën te verdelen zijn: functies, commissietaken en taken. Alle (ouders van) leden krijgen de kans om aan te geven welke taak ze willen uitvoeren. Heb je een bepaald talent dan wil je dit logischerwijs waarschijnlijk graag inzetten, omdat het je niet zoveel moeite kost. Je krijgt dus zelf de keuze om in eerste instantie aan te geven welke functie, commissie- of losse taak je wilt uitvoeren. Horen we niets van je? Dan word je automatisch ingedeeld voor de vaste voet die hoort bij jouw (kinds/kinderen hun) categorie.”, besluit Maarten Huis in ’t Veld, verantwoordelijk voor de structuur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.