rohda speelt spectaculair gelijk

Rohda Raalte begon uitstekend aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten stond Rohda Raalte op een voorsprong. Lars van Schooten scoorde het openingsdoelpunt uit een corner van Jeffrey de Visscher. Een minuut na de goal vloog een voorzet van Saba Gwedelidze bij de goal in. Na 25 minuten kreeg Achilles een grote kans op de gelijkmaker. Doelman Veldwachter van Rohda redt bekwaam. Na een half uur voetballen kwam een kopbal van Jolf Stel tegen de arm van een speler van Achilles aan. De scheidsrechter besloot dat het geen penalty waard was. Vlak daarna was het wel raak voor Saba Gwedelidze, hij stormde alleen op de Achilles doelman af en miste niet. In de 37e minuut scoorde Achilles de aansluitingstreffer. Remon Schutte was de maker van het doelpunt. In het laatste gedeelte van de eerste helft kreeg Rohda nog een aantal mogelijkheden op de 3-1.

Na vijf minuten voetballen in de tweede helft maakte Achilles de gelijkmaker. Voorafgaand aan de gelijkmaker schoot Van Schooten voor een leeg doel naast. Ook na de gelijkmaker kreeg Rohda Raalte verschillende kansen op een voorsprong. Toch was het Achilles 1894 die scoorde na een uur spelen. Tien minuten voor tijd kopte Maurice Tepperik Rohda Raalde naar een verdiend gelijkspel. In de resterende minuten kreeg Rohda een aantal mogelijkheden om de winst te pakken. Drie minuten voor het einde werd een goal van Gwedelidze afgekeurd wegens buitenspel. Uiteindelijk bleef het bij een 3-3 gelijkspel.

Door het gelijke spel heeft Rohda Raalte nu 23 punten verzameld. Rohda heeft op dit moment drie punten achterstand op nummer tien Alverna. Volgende week zondag 10 april staat een zeer lastige uitwedstrijd op het programma tegen nummer drie Quick’20.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/EWadz9-MWhk”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.