rohda raalte onderuit in oldenzaal

Het zijn barre tijden voor de ploeg uit Raalte. De ploeg van trainer Frank Tempelman staat op de elfde plaats met vier punten achterstand op concurrent Alverna, dat op de ‘veilige’ tiende plaats staat.

[tweetwidget type=”single” query=”719133210857357313″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Zondagmiddag ging het al vroeg mis voor de ploeg van Tempelman. In de eerste minuut van de wedstrijd kwam de thuisploeg al tot scoren. Een enorme mentale klap voor de Raaltenaren.

Rohda werd in de eerste tien minuten van de wedstrijd zwaar onder druk gezet en wist zich geen raad met de ploeg uit Oldenzaal. Mede dankzij enkele fraaie reddingen van doelman Veldwachter bleef Rohda Raalte in de wedstrijd.

Na een half uur begon de Quick20-storm te gaan liggen en kwamen de Raaltenaren langzamerhand iets beter in hun spel.

Na de eerste vijfenveertig minuten die vooral gekenmerkt werden door grote mogelijkheden voor de thuisploeg en slechts enkele kansjes voor de Roodgelen, zochten beide ploegen de kleedkamers op.

In de tweede helft oogde Rohda Raalte scherper, frisser en gevaarlijker. Rohda-aanvaller Zwikker en Gwedelidze kregen beiden een kans om Rohda Raalte op gelijke hoogte te brengen, maar faalden oog in oog met de Quick’20-doelman.

Enkele minuten voor het einde besliste Quick’20 alsnog de wedstrijd. Vanuit een corner werd de tweede treffer van de middag gemaakt en de drie punten in Oldenzaal te blijven. Het werd nog even spannend door een fraai binnengeschoten strafschop van Lars van Schooten, maar het mocht niet baten. Na negentig minuten waren het de gastheren die de punten mochten bijschrijven.

[tweetwidget type=”single” query=”719160675403218945″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Door het verlies blijft Rohda Raalte op de elfde plaats staan in de Hoofdklasse C. Met nog vier finales te gaan zal het erom gaan spannen. De nummers elf en twaalf spelen aan het einde van het seizoen nacompetitie.

Volgende week staat er geen wedstrijden op het programma. Op 24 april speelt Rohda Raalte thuis tegen Dieze West.

De samenvatting:

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/IDKFMkspoJE”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.