rohda raalte boekt belangrijke zege

Zaterdagavond eindigde de wedstrijd tussen Be Quick 1887 en concurrent Alverna in 3-0. Een gunstige uitslag voor de Raaltenaren, aangezien de mannen van Tempelman met een overwinning op Dieze West slechts op een punt van een plek voor directe handhaving komen te staan.

Rohda Raalte deed zondagmiddag wat het moest doen en hield drie punten over aan het duel met Dieze West.

De score werd pas in de tweede helft opengebroken door Lars Kamperman-Leferink, die een corner van Lars van Schooten vol overtuiging binnenknikte. Niet veel later beroerde een speler van Dieze West de bal met zijn hand in het zestienmetergebied, maar de scheidsrechter wuifde het weg.

Een kwartier voor het einde legde de arbiter uit Amsterdam de bal wel op de stip. Saba Gwedelidze verzaakte niet en schoot de bal keurig binnen.

De treffer vanaf elf meter was het startsein voor een opvallende slotfase. Rohda Raalte bleef druk houden op de tegenstander en kwam twee minuten later opnieuw tot scoren via Gwendelidze.

De wedstrijd waarin Rohda Raalte het veldoverwicht had leek in een 3-0 zege te eindigen, totdat Jesper Harmens voor de Dieze West-doelman opdook. Hij bracht de eindstand op 4-0 en blijft met Rohda Raalte in de race om rechtstreekse handhaving.

Volgende week staat de topper tegen Alverna op het programma. Bij een overwinning grijpen de Raaltenaren de tiende plek, dat goed is voor rechtstreekse handhaving. In de twee resterende wedstrijden heeft de ploeg van Tempelman handhaving dan zelf in de hand.

De ‘wedstrijd van het jaar’ voor de Raaltenaren zal om 14:00 starten in het Gelderse Wijchen.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/11ifoOEnFAg”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.