Home / archiefcentraal / rock en blues op koningsdag bij taveerne tivoli

rock en blues op koningsdag bij taveerne tivoli

De heren van de Dirtdawgs spelen naar eigen zeggen ‘dirtblues’, oftewel smerige bluesrock. De band bestaat uit Dirk van Coevorden (zang/gitaar), Raymond van Olphen (gitaar; ex-Damaged Brain en ex-Prodigal Sons), Klaas Vermeulen (mondharp), Bert Middelbos (bas) en Pierre Verhoeven (drums). Vijf haantjes die op een rebelse manier tekeer gaan. Een optreden van de Dirtdawgs is dan weer hard, dan weer ingetogen, dan weer heavy en dan weer ranzig.

Mojo Clinton bestaat uit een vijftal doorgewinterde muzikanten die al zo’n 15 jaar een mix van classic rock, southern rock, soul en blues spelen. De heren brengen covers van onder andere The Allman Brothers Band, CCR, Rory Gallagher, Sam Cooke, Steely Dan, ZZ Top, Blackberry Smoke en Poppa Chubby. Mojo Clinton bestaat uit Eddy Wind (zang), Peter Dusseljee (gitaar/zang), Frans Jeurink (bas), Leo Kuilder (toetsen/zang) en Jan Mepschen (drums). Deze band speelt, met pauzes, door tot ongeveer 22.00 uur.

Het Koningsdagprogramma begint rond 14.00 uur. Iedereen is welkom. Buiten staat de barbecue aan. Zie ook www.taveernetivoli.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.