Home / archiefcentraal / rob poelman van raalterbomen brengt overlast raalter politici in beeld

rob poelman van raalterbomen brengt overlast raalter politici in beeld

Om een goed beeld te krijgen van de Raalter politieke overlast is het van belang dat er in kaart wordt gebracht waaruit deze overlast bestaat. Het kan bijvoorbeeld gaan om het niet reageren op E-mails of brieven, politieke beloften na de verkiezingen plots wijzigen, oeverloos gebral, overmatig gebruik van de gratis aangeboden versnaperingen na vergaderingen of het onder het tapijt schuiven van kritische burgers.

Poelman: “Klachten over overlast veroorzakende politici moeten serieus genomen worden en niet in een politiek stortgat verdwijnen.”

Je kunt je klacht onder dit artikel zetten. Rob Poelman zal ze daarna verder in kaart brengen. “De reacties kunnen bijdragen om te voorkomen dat de lokale politici het heft in eigen handen gaan nemen in een poging geen structurele veranderingen te gaan doorvoeren tot aan maart 2018 voor onze prachtige gemeente Raalte.”

Poelman blikt achteraf tevreden terug op zijn actie. Hij heeft onverwacht leuke reacties gehad en is van plan daar binnenkort op terug te komen.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.