roalter piraten cafe zoekt de stem van raalte

Het Roalter Piraten Cafe, een radioprogramma van RTV Raalte, gaat audities verzorgen voor het zangspektakel De Stem Van Raalte. “Hiervoor zijn we opzoek naar zangeressen zangers die solo of als duo willen meedoen aan deze zangwedstrijd, ben jij of ken je iemand die kan zingen, Hollands of anderstalig, geef je dan op via de website staging2.destemvanraalte.nl“, vertellen Joop & Gretha Wulff.

De inschrijvingen van de voorrondes zijn al begonnen en gaan door tot 6 mei. In week 20 gaan de voorrondes van start om te komen tot de acht finalisten. De finale op 9 juli vindt plaats op de Plas in Raalte.

De finalisten gaan strijden om de hoofdprijs van 250 euro. RTV Raalte zal met de radiocrew aanwezig zijn, om live radio-uitzendingen te maken.

“Als je niet wint, wil dat niet zeggen dat wij dan niks voor je hebben. We kunnen je misschien wel plaatsen bij een ander evenement in de gemeente Raalte.”

Meer informatie vind je op staging2.destemvanraalte.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.