Home / archiefcentraal / roalter piraten cafe zoekt de stem van raalte

roalter piraten cafe zoekt de stem van raalte

Het Roalter Piraten Cafe, een radioprogramma van RTV Raalte, gaat audities verzorgen voor het zangspektakel De Stem Van Raalte. “Hiervoor zijn we opzoek naar zangeressen zangers die solo of als duo willen meedoen aan deze zangwedstrijd, ben jij of ken je iemand die kan zingen, Hollands of anderstalig, geef je dan op via de website www.destemvanraalte.nl“, vertellen Joop & Gretha Wulff.

De inschrijvingen van de voorrondes zijn al begonnen en gaan door tot 6 mei. In week 20 gaan de voorrondes van start om te komen tot de acht finalisten. De finale op 9 juli vindt plaats op de Plas in Raalte.

De finalisten gaan strijden om de hoofdprijs van 250 euro. RTV Raalte zal met de radiocrew aanwezig zijn, om live radio-uitzendingen te maken.

“Als je niet wint, wil dat niet zeggen dat wij dan niks voor je hebben. We kunnen je misschien wel plaatsen bij een ander evenement in de gemeente Raalte.”

Meer informatie vind je op www.destemvanraalte.nl 

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.