real toernooi gaat weer van start in heino

Dit jaar vinden alle wedstrijden in de groepsfase plaats op vrijdag, zodat de Champions League-kijker hier geen hinder van zal ondervinden. Ook is daarna voldoende tijd om de wedstrijden uitgebreid te analyseren tijdens de derde helft.

Persconferentie
Tijdens de persconferentie afgelopen week werd er door de aanwezige reporters nog een aantal kritische vragen gesteld, onder andere aan de keeper van de Elshof. Of zij dit jaar wel een goede prestatie op de groene mat gingen leggen, aangezien zij de afgelopen jaren redelijk kansloos werden uitgeschakeld!

En aan Frederik Berends (F.C. Herxen) werd de vraag voorgelegd of hij zich dit jaar zou gaan inzetten als teamplayer of dat hij toch weer voor persoonlijk succes zou gaan. 

Als laatste werd Stefan van Munster (F.C.Herxen) aan de tand gevoeld of hij na een afwezigheid van twee jaar niet al te veel was aangekomen en of hij zijn ogen open kon houden tijdens de wedstrijd. Het blijkt namelijk dat hij hiermee veel moeite heeft na gedane inspanning.

Supporters
Op al deze vragen zullen de komende tijd de antwoorden volgen. En mocht je graag eens een wedstrijd van de regionale toppers willen volgen, dan ben je natuurlijk van harte welkom op vrijdag 15, 22 en 29 april en op vrijdag 20 en 27 mei. Ook dit jaar geldt dat de eerste tweehonderd supporters gratis toegang krijgen tot dit sportieve evenement.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.