radzjas en woof ook naar finale de wraak van salland

Het was een avond waar alle muziekstijlen door elkaar liepen. Dit maakte het er een diverse en hartstikke leuke avond voor het publiek.

Coverband The Woof trapte de avond af met een zeer goed optreden en wist hiermee de jury te overtuigen om als één van de winnaars door te gaan naar de finale op 23 april bij de Gouverneur in Raalte.

Hierna was het de beurt aan Riverside Junction, een band die voornamelijk pop/rock covers speelt en hier hun eigen sound aan toevoegen. De jury was erg te spreken over de verschillende solo’s die de band liet horen.

Als derde band van de avond waren The Radzjas aan de beurt. En zij deden hun naam eer aan, Radzjas staat voor ‘indiaanse krachten’, energie is ook precies wat ze lieten horen in hun optreden vol energie!

De avond eindigde met de jongste deelnemers van de Wraak van Salland 2016. de band ALIVE gooide er nog een schepje boven op en wist het publiek helemaal mee te krijgen om de avond knallend af te sluiten.

The Radzjas en The Woof gaan uiteindelijk door naar de finale. En die is volgende week zaterdag 23 april in Gouv. Stick Figures en T-load zijn de twee andere finalisten. Uiteindelijk gaat het om de eer: welke band wint de Wraak van Salland, editie 2016. Maar wat er meer van is: de winnaar krijgt ook een podiumplek op Stöppelhaene!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.