raalte zoekt ouders en babys voor pilot met wasbare luiers

De gemeente zoekt 35 ouders uit Raalte die de wasbare luiers bij hun kind willen uittesten. De gemeente Raalte slaat voor de pilot de handen ineen met deze groep ouders, de kinderdagverblijven Koos (locatie Eigen-Wijs) en het Schoapie, leverancier Kaatje Katoen en ROVA. Dit om de luierafvalberg (659 ton per jaar) substantieel te verminderen.

Het accent ligt op ouders die het beste voor hun kind willen en een bewuste keuze willen maken voor duurzaamheid. Voor 50 euro krijgen zij een luierpakket ter waarde van 600 euro. De proef duurt acht weken. Mocht het bevallen, dan kunnen zij het luierpakket voor 250 euro kopen.

Ouders die mee willen doen, kunnen zich aanmelden op staging2.raalte.nl/blijebillen. Daar staan ook de exacte voorwaarden vermeld. De pilot gaat 17 mei van start, aanmelden kan vanaf 2 april.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.