raalte niet opgewassen tegen ulu spor

[tweetwidget type=”single” query=”721670929768673280″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Voor Ulu Spor was het al snel raak. In de derde minuut strafte Ulu Spor een fout in de verdediging af van Raalte-speler Daniël Middendorp. Zodoende kwam Ulu Spor op een 1-0 te staan. Vlak voor rust verdubbelde Ulu Spor de score en werd het 2-0.

[tweetwidget type=”single” query=”721695347005878272″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Lang bleef het bij 2-0. Tien minuten voor tijd kreeg Raalte een grote kans om de aansluitingstreffer te maken. Topscorer van Raalte Nick van Tolij miste echter voor open doel. Het was voor Raalte wel het moment om nog een tandje erbij te doen. Dat werd beloond, want een paar minuten later maakte Nick van Tolij zijn misser goed en scoorde alsnog de 2-1. Gescoord werd er daarna niet meer door beide ploegen.

Ondanks de nederlaag verandert er op de ranglijst van Vijfde klasse A niks voor Raalte. De ploeg van trainer Jan Plagman blijft staan op plek zes met dertig punten. Ulu Spor stijgt door de overwinning naar positie twee met 46 punten. Op 1 mei is de volgende wedstrijd voor Raalte. Weer is het een lastige tegenstander voor Raalte. De voorlopige koploper Sportlust Vroomshoop komt op bezoek bij Raalte. Om 14:00 is de aftrap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.