raalte in slotminuut naar de winst

Raalte begon niet goed aan de wedstrijd. Na twintig minuten voetballen kwam Manderveen op voorsprong. Tien minuten later stond het alweer gelijk. Raalte had hierbij wel hulp nodig van Manderveen. Door een eigen doelpunt werd het 1-1.

In de tweede helft ging Raalte op zoek naar een doelpunt. Trainer Jan Plagman wisselde in de rust twee spelers van zijn spelers. Dat had in het begin nog geen effect. Wel kreeg Manderveen in de 57e minuut een rode kaart. Manderveen met tien man kwam in de 79e minuut toch op voorsprong. Weer kon Raalte op jacht naar de gelijkmaker. Die gelijkmaker kwam er vrij snel. In de 82e minuut trok David Lindeboom de score weer gelijk. In de blessuretijd scoorde weer David Lindeboom de winnende treffer voor Raalte. En pakte Raalte dan toch de volle buit tegen Manderveen.

[tweetwidget type=”single” query=”716630127094923264″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Op de ranglijst veranderde er niet veel voor Raalte. Het blijft vijfde staan met dertig punten. Raalte heeft tien punten achterstand op de nummer drie en vier. Raalte heeft drie punten voorsprong op nummer zes Nieuw Heeten, die zondag gelijkspeelde tegen nummer vier Ulu Spor. Volgende week zondag wacht voor Raalte een zware thuiswedstrijd. Nummer twee Hoonhorst komt bij Raalte op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.