raalte in overijsselse top na lintjesregen

In Overijssel zijn vanochtend, ter gelegenheid van de viering van Koningsdag, 175 onderscheidingen uitgereikt aan personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben getoond voor de samenleving.

159 personen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 15 personen zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 1 persoon is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. 122 van de 159 onderscheidingen gaan naar mannen, 53 zijn voor vrouwen.

Gedeeld tweede
Raalte staat er dit jaar goed voor wat betreft inwoners met een nieuw lintje. Met elf stuks (allemaal Lid in de Orde van Oranje-Nassau) staat de gemeente gedeeld tweede met Dinkelland en Enschede. Deventer en Hof van Twente voeren met ieder twaalf onderscheiden inwoners de ‘ranglijst’ aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.