pubquiz voor samenloop voor hoop bij jongerencentrum traxx

Na een gezellige bingo middag in het Jongerencentrum TraXX staat de volgende Benefiet activiteit al weer op de agenda. Vrijdag 15 april om 20.30 uur is er een Pubquiz. Ook de opbrengt van deze activiteit gaat geheel naar de SamenLoop voor Hoop.

Tijdens de SamenLoop voor Hoop op 28 & 29 mei loopt er vanuit het jongerencentrum een groep jongeren samen met de jongerenwerkers mee.

Heb je veel kennis op het gebied van films, sport, muziek, fotoherkenning of wil je gewoon een gezellige avond? Stel een team samen van maximaal vijf personen samen en geef je op. De pubquiz is voor iedereen, de opgaves variëren tot nu toe van 18 t/m 65 jaar.

De kosten zijn slechts tien euro per team (exclusief drankjes).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.