profile raalte introduceert nieuw onderhoudsconcept

Benno en Odilia Klein Koerkamp kregen donderdag 7 april uit handen van Erik Prent van Profile Car & Tyreservice het certificaat waarmee ze hun zaak vanaf heden een Pro-vestiging mogen noemen.

Erik Prent roemde Benno Klein Koerkamp en zijn medewerkers over de wijze waarop ze het begrip klantvriendelijkheid in de praktijk brengen. “Het gaat niet alleen maar om professionele apparatuur, deskundig personeel en het leveren van goed en degelijk werk”, aldus Erik Prent.

De introductie van het nieuwe concept is een verdere invulling van de onderhoudspropositie die al door een groot aantal Profile ondernemers wordt aangeboden en ligt in het verlengde van de naamswijziging van Profile Tyrecenter naar Profile Car & Tyreservice in 2015.

Pro’s
Om de steeds kritischer wordende consument tegemoet te komen, introduceert Profile de Pro’s: acht garanties op het gebied van transparantie, service en gemak. De uitgevoerde werkzaamheden worden ingevuld op een checklist en aangevuld met foto’s van de vervangen of gerepareerde onderdelen. Oude onderdelen worden bewaard. Vooraf krijgt de klant een duidelijke offerte, zodat hij precies weet waar hij aan toe is. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie. In dat jaar krijgt hij gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa.

Een bezoek aan een Profile Car & Tyreservice moet natuurlijk een prettige ervaring zijn. Daarom ervaart u op de vestiging in Raalte een gastvrije ontvangst met goede koffie en gratis wifi, brengt Benno of een van zijn medewerkers gratis de banden op spanning en zorgt hij indien nodig voor een vervangende auto.

Strenge eisen
“De vestigingen die Pro’s van Profile mogen voeren voldoen aan strenge eisen”, aldus Benno Klein Koerkamp, van Profile Car & Tyreservice Raalte. “We gebruiken technisch hoogwaardig gereedschap en houden het personeel met behulp van opleidingen en trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. We zijn er erg trots op dat we dit nieuwe concept mogen gaan uitdragen.”

Meer informatie over de Pro’s van Profile is te vinden op staging2.profile.nl/pro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.