plameco vakbedrijf ommen houdt aankomend weekend plafondshow

Plameco Vakbedrijf Ommen maakt plafonds voor consumenten en bedrijven. Dit zijn plafonds die onder het oude plafond gemonteerd worden, inclusief luxe verlichting en lijsten. Klanten noemen het een ideaal product.

“Het is snel klaar, afneembaar en je hoeft nooit meer te schilderen of te sausen”, vertelt Buitenkamp(adviseur). “De blik van de klant bij het zien van zijn of haar nieuwe plafond is onbetaalbaar.”

Indien uw plafond niet meer aansluit bij uw interieur, dan is een Plameco plafond de oplossing voor u. In één dag een compleet nieuwe look voor de woonkamer, badkamer keuken of buiten onder de carport. Het is de ideale duurzame oplossing zonder al te veel overlast. De meubels kunnen namelijk gewoon blijven staan.

Kosten besparend en tijdloos plafond
Plameco-plafonds zijn niet alleen warmte isolerend, maar verbeteren ook de akoestiek. Met de aankomende donkere wintermaanden is Plameco de manier om uw ruimtes te voorzien van de nieuwste energiezuinige inbouw (led) verlichting die tegenwoordig natuurlijk dimbaar en mooi warm van kleur zijn.

“Samen met de klant maken we voor de betreffende ruimte een ontwerp. Het advies en de prijsopgave zijn uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Laat u verassen door de mogelijkheden.”

Kevin Buitenkamp nodigt u uit om aanstaande vrijdag 22 april, zaterdag 23 april en zondag 24 april zelf een kijkje te komen nemen aan de Van Ruisdaelstraat 23B in Ommen. De koffie staat voor u klaar .

De showroom is sinds kort dubbel zo groot geworden. “Er is veel vraag naar de plafonds en we hebben allerlei nieuwe lichttechnieken in onze collectie”, aldus Buitenkamp. En plannen voor de toekomst? “Nog meer klanten van een professioneel advies voorzien. Want een tevreden klant, dat is wat dit werk zo mooi maakt.”

Kom op onze Plafondshow! Op 22,23 en 24 april aanstaande.
vrijdag van 10 tot 13uur
zaterdag van 10 tot 17uur en
zondag van 13 tot 17 uur

Plameco Vakbedrijf Ommen
van Ruisdaelstraat 23 b
7731 SW Ommen
Tel: 0529-764004
staging2.plamecovakbedrijfommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.