Home / archiefcentraal / pijnlijk verlies voor lettele

pijnlijk verlies voor lettele

Al vroeg in de wedstrijd maakte FC RDC de openingstreffer. In de 5de minuut was het raak voor de ploeg van trainer Roy Beumer. Na een kwartier spelen stond het al 2-0 voor FC RDC. Vijf minuten voor de thee scoorde Lettele de aansluitingstreffer. Jesse Oosterwijk maakte het doelpunt.

[tweetwidget type=”single” query=”719137104513605632″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Na een uur spelen scoorde topscorer van FC RDC Elvis Selimovic via een mooie vrije trap de 3-1. Tien minuten later werd de wedstrijd beslist door FC RDC. In de 78e minuut werd het nog pijnlijker voor Lettele, FC RDC scoorde de 5-1.

[tweetwidget type=”single” query=”719156979265048577″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Door de ruime nederlaag zakt Lettele twee plaatsen van de zevende naar de negende plek. Lettele heeft samen met nummer tien ABS en nummer elf De Gazelle 28 punten. De nummer twaalf DAVO heeft maar een punt minder dan deze drie ploegen. De nummers elf en twaalf spelen aan het einde van het seizoen nacompetitie tegen degradatie. Volgende week zondag 17 april gaat Lettele op bezoek bij de rode lantaarndrager Balkbrug SC.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.