overwetering verliest topper

In de eerste 25 minuten is het een gelijkopgaande wedstrijd. In de 28e minuut breekt Columbia de ban. Roger Oonk scoorde uit een corner op aangeven van Damian Echter. Vlak voor rust haalt Overwetering de bal net voor de lijn en daardoor blijft het in de eerste helft 1-0 voor de thuisploeg.

In de 52e minuut verdubbelt Damian Echter de score voor Columbia. Na bijna zeventig minuten beslist Columbia de wedstrijd. Weer is het Echter die scoort. Een kwartier voor tijd krijgt Overwetering ook nog de 4-0 om de oren.

Overwetering staat door de ruime nederlaag nu een punt achter op Columbia, die een wedstrijd minder heeft gespeeld. Nummer drie Colmschate won ook zijn wedstrijd en staat nu op 43 punten, drie punten minder dan Overwetering. Volgende week staat voor Overwetering een thuiswedstrijd tegen Warnsveldse Boys op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.