Home / archiefcentraal / overwetering kan kampioenplannen in de prullenbak gooien

overwetering kan kampioenplannen in de prullenbak gooien

Na de verliespartij van vorige week tegen koploper Columbia (4-0) moest Overwetering vandaag de volle driepunter pakken op nog in de race te blijven voor het kampioenschap. Het verliep de ploeg van trainer Robert Slinkman vandaag echter niet erg soepeltjes, want de thuisploeg keek al vanaf de eerste minuut tegen een achterstand aan.

De thuisploeg wist zich terug in de wedstrijd te knokken door een doelpunt van Ramon Elshof, maar kon niet voorkomen dat het na de eerste vijfenveertig minuten tegen een 1-3 achterstand aankeek.

In de tweede helft moesten de mannen van Slinkman zich opnieuw terug te zien vechten en deden dit bij vlagen succesvol.

In de vijfenvijftigste minuut bracht Jelle Lucassen de stand op 2-3 en een minuut later zette Bram de Haas zijn ploeg naast Warnsveldse Boys.

Uiteindelijk waren het toch de bezoekers die aan het langste eind trokken. Een tegentreffer in de tachtigste minuut kwam de thuisploeg niet meer te boven en stonden na negentig minuten met lege handen.

Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma voor de ploeg uit Overwetering. Op 24 april staat de uitwedstrijd tegen Colmschate op de planning.

Lees ook

Auto botst op vrachtwagen op N35 bij Raalte

RAALTE – Op de N35 bij Raalte is eerder vanmiddag een auto achterop een vrachtwagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.