oud ijzeractie van olster harmonie en iesselzotten

Vanaf 9.00 uur trekken vrijwilligers door de straten van Olst om oud ijzer en metalen op te halen. Tot 12.00 uur kan men bovendien ook zelf oud ijzer inleveren op het Kerkplein. Woont u buitenaf of heeft u hulp nodig dan kunt u vooraf bellen met 06–11120080.

Voor beide verenigingen komen de opbrengsten ten goede aan de jeugd. De Iesselzotten zetten de opbrengst in voor de organisatie van de jeugdmiddag en de Olster Harmonie gebruikt het geld voor het betaalbaar houden van de muziekopleiding.

Overigens kun je iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur jouw oud papier én uw oud ijzer kwijt in de containers van de Olster Harmonie bij DéGé transport aan de Meente.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.