orangepop zorgt voor muzikale koningsdag in nieuw heeten

Op het buitenpodium van Orangepop is er voor ieder wat wils. Vanaf 15.00 uur is het festivalterrein geopend. Om 15.30 uur trappen de jongens van ‘De Draad Kwijt’ af om iedereen in de stemming te brengen.

Daarna treedt Vezpa op. Deze band bestaat uit jonge gasten die rock & roll spelen uit de 50-er en 60-er jaren. Vervolgens beklimt Sharon Doorson met haar band het podium. Deze zangeres timmert al aan de weg sinds haar deelname aan Popstars in 2004, maar sinds haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ heeft haar carrière een extra boost gekregen. Momenteel bestormt ze de hitlijsten met haar nieuwe nummer ‘How you like it’.

Na Sharon is het podium voor de populaire band Rondé. Deze band is bekend van de nummers ‘Run’ en ‘We are one’. In 2015 wonnen ze de 3FM serious Talent award. Aansluitend is het de beurt aan Mixtape. Deze band uit Deventer en omstreken biedt een gevarieerde mix van populaire covers. Hun uitdaging is om de nummers te spelen die voor de meeste coverbands net te hoog gegrepen zijn. Het geheel wordt aan elkaar gedraaid door dj-duo ‘99,9% plankgas!’ die tevens voor de afsluiting zorgen.

Gratis entree
Toegankelijkheid is een belangrijk item voor de organisatie. Dit komt niet alleen tot uiting in de gratis entree, maar staat eigenlijk het hele festival centraal. “We willen vermaak voor iedereen. Jonge gezinnen kunnen er rustig heen. Het is heel toegankelijk. De kleintjes kunnen spelen op het speciaal ingerichte speelplein met springkussens en andere attributen en de ouders hoeven zich door de omheining geen zorgen te maken over hen”, aldus de organisatie.

Voor inwoners uit de buurtdorpen van Nieuw Heeten is er de mogelijkheid gebruik te maken van een busdienst. In verschillende dorpen zijn opstappunten voor de bus die je veilig naar het festival brengt en na afloop ook weer veilig thuis.

Orangepop start om 15.00 uur en het programma duurt tot 01.00. Voor de exacte tijden en meer info over de bus check facebook.com/orangepopnh.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.