opstapdag elektrische fietsen ervaar het bij logt tweewielers

In samenwerking met Gazelle,Sparta, en Koga organiseert Logt Tweewielers een opstapdag voor elektrische fietsen op zaterdag 23 april. Dé dag om de elektrische fietsen van Gazelle,Sparta en Koga te proberen!

Van 11:00 tot 16:00 uur staat Logt en een team van Gazelle voor je klaar om je te informeren en te adviseren over de nieuwste modellen en bijbehorende mogelijkheden.

De elektrische fietsen van Gazelle, Sparta en Koga bieden puur fietsgenot. Een ideale manier om je op een vlotte en comfortabele manier te verplaatsen tijdens een ontspannen fietstocht of om snel en filevrij naar het werk te fietsen. Maar ook bieden ze fietsen voor hippe en relaxte ritjes naar school of het makkelijk vervoeren van kinderen en boodschappen. Voor iedereen is er een passende elektrische fiets.

Ervaar het tijdens een vrijblijvende proefrit en vindt de elektrische Gazelle, Sparta of Koga die bij jou past!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.