open dag cycling lemelerveld

Op zondagmorgen 17 april wordt er een open dag georganiseerd voor leden en belangstellenden van Cycling Lemelerveld. De tourcommissie gaat dit jaar de uitdaging aan en het is te hopen dat dit een wederkerend evenement binnen de wielerclub wordt. Het zal plaatsvinden op zwembad Heidepark. 

Het doel van deze dag is om de binding tussen de verschillende groepen van de club te versterken en ze zo goed mogelijk te presenteren aan onze sponsors en de buitenwacht. Een ander doel is natuurlijk het binnenhalen van nieuwe leden. Aanvang is 10.00 uur en het zal om ongeveer 13.30 uur afgelopen zijn.

Programma:

10.00 uur: Koffie, thee e.d.
10.15 uur: Maken van foto’s voor leden t.b.v. van onze nieuw website.
10.45 uur: Presentatie en demo van onze jonge MTB’ ers op en rond het zwembad
11.15 uur: Vertrek tourgroepen, de MTB groepen en geïnteresseerden, die mee willen fietsen.
13.00 uur: Terugkomst groepen.
13.15 uur: Afsluiting met gezamenlijke lunch.

Geïnteresseerden kunnen deze morgen allerlei informatie van de vereniging krijgen. Ga je met ze fietsen, zorg dan dat de racefiets of de mountainbike technisch in orde is. Vergeet de helm niet. Voor de racefietsers is de leeftijdsgrens vanaf 16 jaar, voor de MTB’ers vanaf 7 jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.