Home / archiefcentraal / ontdek de kracht van de natuur door lentewandeling in olst

ontdek de kracht van de natuur door lentewandeling in olst

Op woensdag 13 april organiseert Terra Coaching in samenwerking met Staatsbosbeheer een wandeling, waarbij u kunt kennismaken met de kracht van de natuur.

Een wandeling in de natuur is op zichzelf al iets om van te genieten, maar wist je dat je de natuur ook in kunt zetten als het gaat om vraagstukken rondom jouw eigen ontwikkeling? Wat kun je bijvoorbeeld doen om beter om te gaan met stress, of met veranderingen in je werk of privéleven?
Terra coaching is gespecialiseerd in dit soort vraagstukken en wil graag zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe het is om de natuur hierbij in te zetten.

De Duursche Waarden zijn hier uitstekend geschikt voor. Na een korte inleiding maak je onder begeleiding van Hester Baars van Terra Coaching en IJsselboswachter Anja Nijssen een wandeling door de Duursche Waarden, waarbij he kennismaakt met de kracht van de natuur. Je zult zeker iets leren over jezelf tijdens deze wandeling. Als je een specifieke ontwikkelvraag hebt, biedt deze wandeling een nieuwe invalshoek.

De wandeling start om 9.00 bij de oude steenfabriek in Fortmond (GPS: Fortmonderweg 18 in Olst). De wandeling duurt ongeveer twee uur. Na afloop is er gelegenheid om in het Infocentrum IJssel in Den Nul koffie te drinken en na te praten.

Het is verstandig om je kledingkeuze aan te passen aan de weersverwachting.

De kosten voor deze wandeling zijn €10,- pp. Aanmelden kan via info@terracoach.nl

Lees ook

‘God, Sex en Shostakovich’ in Podium Heino en Den Alerdinck

REGIO – De Schatkameropera brengt in oktober tweemaal de theaterproductie ‘God, Sex en Shostakovich’ op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.