ongelukkig verlies voor lemelerveld

Na een kwartier spelen namen de bezoekers zelfs brutaal een 0-1 voorspong. Dit was tevens de ruststand. Onmiddellijk na de hervatting had de thuisploeg een grote kans op de gelijkmaker, maar de Lemelerveldse goalie redde bekwam.

Vijf minuten erna was het wel raak voor Columbia. Een schot op de lat werd in de rebound ingeschoten door Michel Langebroek (1-1). Uit een van de daaropvolgende aanvallen kreeg de thuisploeg een strafschop toegekend. Damian Echten schoot binnen.

Lemelerveld probeerde nog wel een puntje mee naar huis te nemen, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 2-1. Lemelerveld blijft een goede middenmoter in de zondag 3e klasse B met 22 punten uit 23 wedstrijden.

Zondag 1 Mei speelt Lemelerveld om 14.00 uur thuis tegen Robur et Velocitas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.