olst wijhes got talent 2016 en talentenworkshops

Iedereen heeft talent, of je nou zingt, danst, sport, jongleert, goochelt, acteert, een goede mop kan vertellen of een mooi gedicht kan voordragen. ut Huus voor welzijn, sport en cultuur houdt daarom een talentenjacht en vele workshops.

Deelname aan de talentworkshops staat los van het meedoen aan Olst-Wijhe Got Talent. Beide onderdelen zijn gratis.

Ben jij in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar en woon je in of heb je binding met Olst-Wijhe geef je dan op voor de talentenjacht via staging2.uthuus.nl

Voorronde en finale
Vrijdag 3 juni starten de workshops ‘stageperforming’ en ‘begeleiding van jouw talent’ in de Capellenborg te Wijhe. Na een gezamenlijk diner worden de voorrondes gehouden in het Capellenborgtheater. De finale wordt gehouden op vrijdag 10 juni in het Holstohus te Olst.

Workshops
In de week voorafgaande aan de talentenjacht kun je in het kader van de WAK (Week van de Amateurkunst) deelnemen aan verschillende talentenworkshops in Olst en Wijhe. Aan deze workshops mag iedereen tussen de 10 en 18 jaar meedoen. Benieuwd naar de workshops? Vanaf woensdag 13 april staan ze op staging2.uthuus.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.