Home / archiefcentraal / olst opgeschrikt door roekeloze drankrijders

olst opgeschrikt door roekeloze drankrijders

De bestuurder op de Jan Schamhartstraat had een paal omver gereden. Tijdens de blaastest kwam een uitslag van 730 ug/l op de monitor te staan. Het was voor de politie voldoende om de automobilist in te sluiten ter ontnuchtering en het rijbewijs in te vorderen.

Op de dijk in Olst ging het helemaal mis. Daar sloeg de auto van een drankrijder over de kop. De bestuurder, die verklaarde te hebben moeten uitwijken voor een tegenligger, werd thuis aangehouden en bleek onder invloed van alcohol. Dat wees de blaastest (780 ug/l) uit.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.