nieuwe jeugdburgemeester en locojeugdburgemeester in raalte

Vanmorgen is de nieuwe jeugdburgemeester benoemd en officieel geïnstalleerd door burgemeester Martijn Dadema. Thomas Ruiter uit groep 8 van De Horizon kreeg de bijbehorende ambtsketen omgehangen door de burgemeester. Thomas krijgt hulp van zijn klasgenoot Gijs Visscher, die als loco-jeugdburgemeester werd geïnstalleerd.

In de komende periode zullen Thomas en Gijs burgemeester Dadema ondersteunen bij meerdere activiteiten, zoals de muzikale avond voorafgaand aan Koningsdag en op Koningsdag zelf. Ook zal de loco-jeugdburgemeester bij de dodenherdenking in Raalte op 4 mei een gedicht voordragen of een toespraak houden.

Martijn Dadema is erg enthousiast en blij met zijn nieuwe ‘collega’s’. “Het is een prachtige manier om kinderen er zo bij te betrekken. Bij een aantal evenementen hebben ze ook een mooie rol.Ik hoop dat Thomas en Gijs het eg leuk vinden om te doen. Ik kijk er erg naar uit om met ze samen te gaan werken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.