nieuwe innovatieve terrastegels bij showtuin heeten

De productie van keramische tegels was voorheen een moeilijke en tijdrovende klus, aangezien de relatief dunne tegel gestabiliseerd verwerkt moesten worden. Het werd dan in beton gelegd zodat de tegel dikker werd.

Showtuin Heeten heeft twee nieuwe soorten keramische tegels toegevoegd aan hun al ruime assortiment van leveranciers die hier iets voor hebben gevonden. De ene tegelsoort heeft een ondertegel van gaskeramiek, de ander van beton. Deze twee producten zijn vrij nieuw in de markt.

Bas Middeldorp van Showtuin Heeten: “De Duostone tegels zijn hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd met een speciale onderlaag van gaskeramiek SERAFOAM. De tegel heeft daardoor een licht gewicht en maakt de toepassing en het verwerken een stuk eenvoudiger. Het is tevens erg duurzaam doordat het hergebruikt kan worden. Daarnaast hebben wij ook de GeoCeramica  serie in ons assortiment. Deze tegel van leverancier MBI is een combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager die daardoor gemakkelijk te plaatsen en schoon te maken is. De GeoCeramica tegel is kleurvast en krasbestendig. Dankzij de stijlvolle uitstraling en kwaliteit van deze keramische buitentegels kunt u hier lang van genieten. Ook deze keramische tegels vindt u gepresenteerd in onze Showtuin. Wij adviseren u graag over deze en al andere bestratingsmogelijkheden voor in uw tuin.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.