nieuw heeten walst over sdol heen

Nieuw Heeten kwam in de tiende minuut op voorsprong door een communicatiefout in de verdediging van SDOL. De keeper van SDOL trapte vervolgens over de bal heen en zo kon Nieuw Heeten gemakkelijk scoren. “We kwamen ongelukkig op achterstand. Dat was heel vervelend”, baalde Hendri Zwinselman, trainer van SDOL.

Volgens de trainer van Nieuw Heeten Harold Sneller was zijn ploeg de betere. “Het spelbeeld was dat wij constant balbezit hadden. Voetballend waren wij de betere ploeg. We hebben geen kansen weggegeven en de tegenstander heeft geen mogelijkheden kunnen creëren. We hebben goed gespeeld in de eerste helft.”

SDOL-trainer Hendri Zwinselman vond dat na de openingstreffer de wedstrijd in evenwicht was. Zwinselman zegt dat beide ploegen weinig kansen hadden en dat de wedstrijd voornamelijk op het middenveld werd gespeeld.
In de rust heeft SDOL wat wisselingen doorgebracht. Al mocht dat niet baten. Nieuw Heeten scoorde twee keer, in de 70e en in de 75e minuut. Allebei de doelpunten kwamen uit een corner. De twee doelpunten werden gescoord door Erik Ten Have.

Nieuw Heeten-trainer Harold Sneller vond dat zijn ploeg verdedigend goed stond. “Complimenten aan de groep, want ook in de tweede helft hebben we geen kansen weggegeven. Wij waren de betere van het spel en we hebben de nul gehouden. Ik ben zeer tevreden. Maar sommige momenten hadden we beter moeten uitspelen en we hadden meer kunnen scoren. Dat hebben we wel nagelaten.”

Volgens Hendri Zwinselman was de nederlaag wel terecht. “Nieuw Heeten heeft gescoord en wij hebben dat nagelaten. We hebben in de tweede helft nog twee honderd procent kansen gehad, maar die gingen er niet in, helaas.”

Voor beide ploegen blijft de stand hetzelfde in 5A. Nieuw Heeten staat nog steeds op de vijfde plek met 31 punten en SDOL bivakkeert op de negende positie met twintig punten. Voor beide ploegen wacht op 1 mei een uitwedstrijd in de competitie. SDOL gaat op bezoek bij Zenderen Vooruit. Nieuw Heeten gaat langs bij Vilsteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.