nieuw heeten verliest ruim van dso

“In de laatste uitwedstrijd moesten de meiden van Nieuw Heeten aantreden tegen DSO uit Den Helder. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel, dat was ook te merken. Waar de wedstrijden tussen deze twee ploegen altijd op het scherpst van de snede plaatsvinden was het afgelopen zaterdag een gezapige wedstrijd waarin DSO het beste omging met de kansen. Beide ploegen deden allebei exact 47 doelpogingen waarvan DSO er de meeste wist te verzilveren.” geschreven door Egon Floors van Nieuw Heeten

“In de eerste helft was het een open wedstrijd waarin de scores om en om plaatsvonden. Om en om scoorden de ploegen waarbij geen van beiden in de eerste 27 minuten aan elkaar gewaagd bleven. In de laatste 4 minuten van de eerste helft maakte Nieuw Heeten aanvallend teveel fouten waardoor bij een 12-12 stand de gasten konden profiteren en met een tussensprint konden gaan rusten met 12-16 voorsprong.
Na de pauze maakten de gasten gelijk weer het verschil en liepen uit naar een 15-21 tussenstand. Waar Nieuw Heeten in andere thuiswedstrijden nog wel eens het verschil wil maken na rust en dan met name op karakter en werklust, bleven beide ditmaal in de kleedkamer. Het heilige vuur om nog eenmaal alles uit de kast te trekken om te winnen bleef uit. Hierdoor konden de gasten uit Den Helder de wedstrijd vrij gemakkelijk domineren en uitspelen. De ploegen ontlopen elkaar qua handballend vermogen niet veel maar de thuisploeg mist teveel kansen om terug te komen in de wedstrijd. De heren scheidsrechters floten bij een 22-29 stand voor het laatst en daarmee sloot Nieuw Heten de competitie af met een nederlaag. Volgend jaar komt de ploeg weer uit in de tweede divisie met nagenoeg hetzelfde team, afgelopen zaterdag werd er wal afscheid genomen van Chantal Ruiter zij stopt met handballen en Wendie Busschers die in de eerste divisie gaat spelen bij Bentelo.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.