nieuw bij openluchtzwembad de tippe aquabootcamp

Aquabootcamp is een combinatie van duurtraining, spierversterkende oefeningen en intervaltraining zowel in het water als op de kant. Het is geschikt voor de fitte sporter (mannen en vrouwen vanaf 16 jaar), maar ook als je conditie nog niet helemaal op peil is kun je deelnemen.

Aquabootcamp is ideaal als voorbereiding op bijvoorbeeld triatlons, de Farmstaclerun in Heino en de Strongmanrun. Iedereen traint op zijn eigen niveau en wordt begeleid door een enthousiaste, professionele instructeur.

Kosten en inschrijven
Aquabootcamp bij de Tippe kost 42,50 euro, (exclusief paskosten van 7,50 euro). Heb je een abonnement van zwembad de Tippe, dan betaal je 3 euro. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@sportbedrijfraalte.nl of via (0572-)760600. Kijk voor meer informatie op staging2.zwembaddetippe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.