neuf verrast de wandelmoaties tijdens fotoshoot samenloop voor hoop

De Wandelmoaties verzamelden zich vorige week bij Grand Café Neuf in Raalte voor het maken van de groepsfoto voor de 24-uurs wandelestafette van SamenLoop voor Hoop op 28 en 29 mei op Sportpark Ramele. Daar wachtte ze een leuke verrassing.

Bedrijfsleider Leon Alferink gad beide captains van het team, Rob Lankreyer en Gerard Alferink, een cheque ter waarde van 250 euro.

Leon: “Wij als Grand Café Neuf vinden het belangrijk om de KWF Kankerbestrijding te ondersteunen. Wij zagen het enthousisame en inzet van deze groep en besloten hen hiermee een extra steuntje in de rug te geven.”

De Wandelmoaties bestaat uit enthousiaste groep vrienden en familie. Zij delen samen een grote passie: wandelen. Als er in de buurt een wandeltocht is dan appen ze elkaar en wie er mee wil, gaat mee. Soms maar twee personen, maar meestal de hele groep. Ook zijn ze samen al jaren present tijdens de Sallandse Wandel4daagse en is de complete groep 24 uur aanwezig tijdens de SamenLoop voor Hoop Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.