Home / archiefcentraal / negende editie klink nijland ijssel trophy

negende editie klink nijland ijssel trophy

De Klink Nijland IJssel Trophy is een prachtig internationaal jeugdvoetbaltoernooi dat dit jaar voor de negende keer wordt georganiseerd door Wijhe ’92 in samenwerking met Euro-sportring. De negende editie van dit toernooi zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei.

Er is wederom een internationaal deelnemersveld met teams uit verschillende landen binnen Europa zoals Duitsland, Denemarken, België en Frankrijk. Dit jaar is er zelfs een recordaantal teams dat zal deelnemen, maar liefst 56 teams.

Dit houdt in dat liefhebbers zich mogen verheugen op het aanschouwen van teams met spraakmakende namen zoals: KFC Sint Job, KFUM´s Boldklub Roskilde en FC Stern Misburg. Natuurlijk zullen ook verschillende teams van Wijhe’92 de club vertegenwoordigen.

Het internationale jeugdvoetbaltoernooi is bedoeld voor B, C, D en E-teams. De teams verblijven tijdens het toernooi allemaal op Summercamp Heino. Overdag komen ze naar het sportpark van Wijhe’92 om sportief de strijd aan te gaan waarbij ook fairplay een belangrijke rol speelt. Naast het voetbal is er ook allerlei ander vertier te vinden voor de deelnemers.

De organisatie gaat er weer alles aan doen om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast is de inzet van vrijwilligers van groot belang en ook dit jaar zijn er weer meer dan 120(!) vrijwilligers die enthousiast hun steentje zullen bijdragen. Wijhe’92 nodigt u van harte uit om op 6 en 7 mei een kijkje te komen nemen!

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.