minder transport vanuit raalte door nieuwe vestiging nagel

De dochteronderneming van de Nagel-Group gaat voor de vestiging in Waalwijk samenwerken met koellogistiekbedrijf Kivits Drunen B.V. dat in Zuid- en West-Nederland de afhaling, omslag en distributie voor zijn rekening gaat nemen.

Raalte voor noordoosten
Bij de strategie plukt het bedrijf de vruchten van twee vestigingen. “Dankzij het nieuwe netwerk kunnen we niet alleen het nationale distributienetwerk optimaliseren, met Raalte als distributiecentrum voor het noordoosten en Waalwijk voor het zuidwesten, maar vergroten we ook de totale im- en exportcapaciteit in Nederland”, aldus Hans De Landsheere, directeur Nagel Nederland.

De vestiging van de Nagel-Group in Raalte dateert van 1987 en was destijds de eerste vestiging buiten Duitsland. Raalte blijft de hoofdvestiging en vervult in de nieuwe bedrijfsstructuur in Nederland een belangrijke strategische functie. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.