Home / archiefcentraal / mediation op maat in olst wijhe

mediation op maat in olst wijhe

In Olst-Wijhe is het sinds begin dit jaar mogelijk om voor nagenoeg alle conflictsituaties (zakelijk en privé) een passende oplossing te zoeken. Sinds begin 2016 werken drie professionele mediators samen: Hester Baars, Suzanne van Wijngeeren en Herman Harmeijer onder de naam Mediation op Maat.

“Als mediator weten wij hoe belangrijk echt luisteren is en hoe belangrijk het erkennen en begrijpen van elkaars gevoelens en wensen is. Wij begeleiden je hierbij om het contact weer te verbeteren. Want alleen door wederzijds begrip ontstaat er ruimte. Ruimte voor duidelijke en duurzame afspraken.”

“Wil je weten of mediation geschikt is voor jou of wil je vrijblijvend met één van ons kennismaken?” Neem dan gerust contact op via de website www.mediationopmaat.nl, of via mail contact@mediationopmaat.nl.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.