master party in nieuw heeten pakt uit met grote namen

De Master Party is sinds een paar jaar een groot terugkerend feest dat dit jaar op 14 en 15 mei georganiseerd wordt door een fanatieke vriendengroep uit Nieuw Heeten. 

Twee dagen keihard feesten
Zaterdag 14 mei begint de Master Party. Een dag waar vooral de fans van Hollandse muziek bij moeten zijn. Het duo Lucas & Gea geeft je die dag geen andere keus dan heel hard mee te zingen. DJ Bas weet al jaren het publiek te vermaken, dat zal 14 mei niet anders zijn. Deze topartiesten wisselen elkaar af van 20:00 tot 00:30 uur.

De zondag heeft een wat ander tintje. Dan wordt er geknald met DJ Total Tommy, die vorig jaar ook al de tent volledig op zijn kop zette. Het feest zal helemaal los gaan als DJ Matsoe Matsoe achter de knoppen gaat staan. De Hagenees werd bekend van het programma ‘Oh oh Cherso’, maar reist nu door Nederland (en buitenland) als DJ. Stil blijven staan is geen optie. Als je denkt dat je nu naar huis kunt heb je het mis. Total Tommy sluit namelijk de tent af!

Op de zaterdag kun je gratis naar binnen. De entree voor zondag is slechts €5, daar kun je toch niet voor thuis blijven? Zorg dat je er zaterdag 14 mei (20:00 – 00:30 uur) en zondag 15 mei (20:00 – 01:00 uur) bij bent aan de Okkenbroekstraat in Nieuw Heeten!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.