marienheem stunt tegen de koploper

Mariënheem begon uitstekend aan de wedstrijd. Na een half uur maakte Mariënheem de openingstreffer. Het doelpunt kwam op naam van Niels van Schooten.

Vlak na rust kwam Hoonhorst weer op gelijke hoogte. Mariënheem stelde zich daar niks van aan en binnen drie minuten werd de stand weer gekeerd. Mariënheem-speler Kevin Verschoor bracht zijn team weer op voorsprong in de 51e minuut. Zijn teamgenoot Tom Schutte scoorde in de 53e minuut de 1-3. Mariënheem deed Hoonhorst nog meer pijn. In de 69e minuut maakte Roy Veldman namens Mariënheem de 1-4. En een kwartier voor tijd werd het zelfs 1-5 voor Mariënheem door weer Niels van Schooten. Hoonhorst deed in de blessuretijd wat terug. Brenden Eijkelkamp zorgde voor einduitslag van 2-5.

Op de ranglijst veranderde er niet veel voor Mariënheem. Het blijft op de achtste plek staan met nu 25 punten. Op 1 mei is de volgende wedstrijd voor Mariënheem. Ulu Spor komt dan op bezoek bij Mariënheem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.