maar liefst 165 spelers bij koersbaltoernooi lemelerveld

De organisatie ligt evenals vorig jaar in handen van koersbalclub de Mozaïekrollers met ondersteuning Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld met. Op negen koersbalmatten worden acht wedstrijden gespeeld van 40 minuten. De eerste wedstrijdronde begint om 10.00 uur. De prijsuitreiking zal rond 15.30 uur zijn. Aan het toernooi nemen 24 teams, ruim 165 spelers, deel.

De teams, elk bestaande uit drie paren (minimaal zes personen) komen uit Bathmen, Daarle, Daarlerveen, Dalfsen, Gramsbergen, Heino, Hoonhorst, Hulsen, Lemele, Lemelerveld, Lettele, Luttenberg, Nieuwleusen, Nijverdal, Ommen en Ommerkanaal/Witharen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.