luttenberger verrast vriendin met aanzoek op voetbalveld

Dat meldt RTV Oost.

Niek heeft het huwelijksaanzoek alleen voorbereid. “Tien minuten voor de wedstrijd heb ik de leiding gebeld met mijn plan. Die heeft de scheidsrechter en de grensrechter op de hoogte gebracht”, vertelt Rensen.

Henrike reageerde verrast op het aanzoek. “Ze was in tranen, het hele damesteam was in tranen. En natuurlijk zei ze ja.”

Moeilijke tijd 
De Luttenberger wilde zijn vriendin goed in het zonnetje zetten. De twee hebben een zware tijd achter de rug.

In 2013 werd Niek ziek. Hij kreeg last van uitvalverschijnselen en kon niet meer goed lopen of praten. Een cavernoom, een vaatmisvorming in de hersenen, bleek de oorzaak. Een zware en spannende hersenoperatie volgde.

Het wordt niet meer beter
Inmiddels gaat het redelijk met Niek: “Ik praat nog slecht en lopen gaat ook nog niet goed. Maar waarschijnlijk wordt dat ook niet meer beter dan dit.”

Henrike sleepte Niek door deze moeilijke periode. “Ze heeft me altijd gesteund. Letterlijk en figuurlijk anders viel ik om.” Daarom verdiende Henrike volgens Niek deze verrassing.

Voetbalwedstrijd gewonnen
Het huwelijksaanzoek had ook een positief effect op de wedstrijd, die gewoon werd uitgespeeld. “Tijdens het aanzoek stond het 1-0. Ze hebben uiteindelijk gewonnen met 4-0.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.