lokale initiatieven zijn de toekomst

Natuurlijk heeft het alleen zin om over de toekomst te praten als we erop kunnen rekenen dat de lokale initiatieven van nu zich ook in de huidige tijd stevig neer kunnen zetten. Daarom kijken we ook naar het heden en kunt u tijdens deze bijeenkomst workshops volgen over onder meer ledenwerving, koepelorganisatie en financiën.

Samen werken aan Nieuwe Energie
Deze bijeenkomst vormt het startpunt voor een gezamenlijk energieprogramma voor Overijssel. Naast het thema Lokale Initiatieven worden er ook bijeenkomsten georganiseerd over Bebouwd gebied, Mobiliteit, Duurzame opwekking en Industrie/Bedrijven. Partners uit heel Overijssel bouwen zo samen aan een provinciaal energieprogramma. Werkt u ook mee? Reserveer dan donderdag 26 mei alvast in uw agenda! Binnenkort ontvangt u meer informatie over de verdere invulling en locatie van deze bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

namens de Regiegroep programma Nieuwe Energie Overijssel,
Matthijs Nijboer, directeur Natuur en Milieu Overijssel

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.